Neyse arkadaşlar yüksek müsadenizle biraz telefonumu şarjz edim gelirem telefon kafayı yedi mk şarjzdayken geri geri gidiyor tövbe estağfurullah ? ?
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Hani nerde gardaş ses gelmedi hele ? ?Var zaten ???
Ahada geldi gözümün çiçeği ? ? ?Ne olcak bakalim
Hoşgeldin seroo insan bir selam verir ne paragöz adamsın laa ayıp ? ?Ne olcak bakalim
Ağzından bal damlir hoti baba aynen yessss ? ? ?Gelelim kuru fasulyenin faydalarına tribünler ayakta nefesler tutuldu herkes ödülün açıklanmasını bekliyor @Transformers
Abi şuan sikintidayim çok pis bankaya 300 lira ödemem var 100 liram eksik deliriyorum haciz gelecek yoksaHoşgeldin seroo insan bir selam verir ne paragöz adamsın laa ayıp ? ?
???Transformers değişik fikirler değişik ödüller dağıtmış biri .Yapar biseyler 00.00 da görüşmek üzere ?
Hadiya ciddimisinAbi şuan sikintidayim çok pis bankaya 300 lira ödemem var 100 liram eksik deliriyorum haciz gelecek yoksa
Çok ciddiyim abi ben nasıl düştüm böyle bir sıkıntıya çözemedim umitede yazdım dönmedi banaH
Hadiya ciddimisin
Serooo bende olsaydı gözünün yaşına bakmadan atardım gardaşım hakkını helal et valla üzüldüm şimdiAbi şuan sikintidayim çok pis bankaya 300 lira ödemem var 100 liram eksik deliriyorum haciz gelecek yoksa
Oooo ilçede hastahanede yatıyor şuan gardaşımÇok ciddiyim abi ben nasıl düştüm böyle bir sıkıntıya çözemedim umitede yazdım dönmedi bana
Tmm abi cozucem artık nasıl cozuceksemOooo ilçede hastahanede yatıyor şuan gardaşım
Dur bakalım ödül mödül kazanırsak atarım sene seroo ayıpsın insanlık ölmedi yiğidim bana bir adım gelene ben bin adım giderim evel AllahTmm abi cozucem artık nasıl cozuceksem
Eyvallah abi saolasinDur bakalım ödül mödül kazanırsak atarım sene seroo ayıpsın insanlık ölmedi yiğidim bana bir adım gelene ben bin adım giderim evel Allah