P
Proteagle
Guest
1. İlk defa sordumHer kupona aynı şey bakmadan etmeden durum nedir durum nedir çok değil 2 mesaj üste yazmışım kasa 300 çekim verip devam edeceğiz diye
2. Yeni kalktım durumu sordum
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
1. İlk defa sordumHer kupona aynı şey bakmadan etmeden durum nedir durum nedir çok değil 2 mesaj üste yazmışım kasa 300 çekim verip devam edeceğiz diye
sakin ol bebegım1. İlk defa sordum
İlk defa olsa ben böyle tepki vermem kral emin ol1. İlk defa sordum
adam buranın serıfı abıHer kupona aynı şey bakmadan etmeden durum nedir durum nedir çok değil 2 mesaj üste yazmışım kasa 300 çekim verip devam edeceğiz diye
bosver bos yere kalp kırmaİlk defa olsa ben böyle tepki vermem kral emin ol
o gelene kadar gece olur konu kılıtlensın bence bı de bundan sonra gelenlerı alma@mateus1987 kral uyanınca konuyu kapatıp çekiliş yaparsın sen uyanana kadar açık kalsın
Kalp kırmak değil kardeşim sadece rahatsız olduğum durumu izah ediyorumb
bosver bos yere kalp kırma
pekiKalp kırmak değil kardeşim sadece rahatsız olduğum durumu izah ediyorum
Olsun olsun Ümit gelene kadar kalsın daha iyi faydalanamayanlar var forumdan ne kadar arkadaşla etkileşim olursa o kadar iyio gelene kadar gece olur konu kılıtlensın bence bı de bundan sonra gelenlerı alma
Olsun olsun Ümit gelene kadar kalsın daha iyi faydalanamayanlar var forumdan ne kadar arkadaşla etkileşim olursa o kadar iyi
Gayet sakiniz kardeşim sen neden dahil olma gereği duydun onu anlamadım çalışıyorum ben saatim belirsiz tünel işi elleme ben girer düzeltir kazandı kaybetti yaparım merak etme yani buysa problem@Edo1910 sormuşta ne olmuş sakin olsanıza azcık onun da görevi o senin çok kaybetmiş etkinliğini ben düzenledim
uykusuz ondan asabi bosverın kımse daha yazı yazmasın gıt yat abıGayet sakiniz kardeşim sen neden dahil olma gereği duydun onu anlamadım çalışıyorum ben saatim belirsiz tünel işi elleme ben girer düzeltir kazandı kaybetti yaparım merak etme yani buysa problem
problem o değil çocuk hiçbir art niyetle kuponun durumunu sormuş sen çocuğu tersliyorsunGayet sakiniz kardeşim sen neden dahil olma gereği duydun onu anlamadım çalışıyorum ben saatim belirsiz tünel işi elleme ben girer düzeltir kazandı kaybetti yaparım merak etme yani buysa problem
20.00 ne la bız taş yiyekson katılım saat 20.00
KATILIM DEVAM EDİYOR
Ben istedim ?20.00 ne la bız taş yiyek