- 2 Şub 2021
- 236
- 37
- 28
Zaten dünyanın sonu gelmis?Garanti gelir. Buradan yatarsa dünyanın sonu gelmiştir demektir ?
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Zaten dünyanın sonu gelmis?Garanti gelir. Buradan yatarsa dünyanın sonu gelmiştir demektir ?
Dostlar sağolsunBasın sağolsun kardeşim
Yok ya. Daha çok alamet varZaten dünyanın sonu gelmis?
Bol sayı şans diliyorum ?Forumda yeniyim.. Vardiya düzeni ile çalışıyorum ve ek olarak mesaiye kaldığım için tam manasıyla foruma vakit kalmıyor ama düzene girdigi an daha fazla aktif olacağım.
Venezuela 78.5 Üst olursa 5 kişiye 20 TL
@mateus1987
Forum kuralları geçerlidir ?Ekli dosyayı görüntüle 6833
Yeni Tür virüs4 günde 2 tanidik vefat etti maleseff
Aşı için hala türlü türlü bahaneler üreten insanlar var.Aşı bağışıklık kazandıracak topluma.Evimde annem babam var onların vebalini almamak için aşımı oldum.Antikorlarim da çok yüksek.Aşı olan hastalığa yakalaniyor ama çok rahat atlatıyor lütfen aşı olalım ?Yeni Tür virüs
Bu sefer genç yaşlı dinlemiyor
25 yıldır kronik rahatsızlıkları olanAşı için hala türlü türlü bahaneler üreten insanlar var.Aşı bağışıklık kazandıracak topluma.Evimde annem babam var onların vebalini almamak için aşımı oldum.Antikorlarim da çok yüksek.Aşı olan hastalığa yakalaniyor ama çok rahat atlatıyor lütfen aşı olalım ?
bol şanslar kardeşimForumda yeniyim.. Vardiya düzeni ile çalışıyorum ve ek olarak mesaiye kaldığım için tam manasıyla foruma vakit kalmıyor ama düzene girdigi an daha fazla aktif olacağım.
Venezuela 78.5 Üst olursa 5 kişiye 20 TL
@mateus1987
Forum kuralları geçerlidir ?Ekli dosyayı görüntüle 6833