• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

YENİ Ücretsiz Şans Çarkı

ruletci20 Çevrimdışı

ruletci20

Üsteğmen
Kayıtlı Üye
13 Eki 2021
1,275
205
63
Dostum sen zaten ödül almışsın çekiliş dışısın hala neyin peşindesin ?
Ben ister çekiliş dısı olayım ister olmayayım bu şekil mesaj yazanı rolle ilgisi olmayıp flood yapan bir insan nasıl listede oluyor bana bunu açıklarmısın ? @hoti91 böyle yazıp listeye alınmak akıl mantığa sığıyormu ben haksızlığa gelemem kardeşim bir emek varsa ortada tamam ben ödül almasam da burda takip edip alamayanlar var erdem de buna dahil adam bu şekil mesaj yazıp girmiş listeye bu doğrumu sence ?

ruletci20 Çevrimdışı

ruletci20

Üsteğmen
Kayıtlı Üye
13 Eki 2021
1,275
205
63
Neyse hayırlı sabahlar ben görünen herşeyi attım vicdan meselesi sizde bu mesajla bu adam listeye girebiliyorsa benim daha birşey dememe gerek yok allaha emanet

H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Ben ister çekiliş dısı olayım ister olmayayım bu şekil mesaj yazanı rolle ilgisi olmayıp flood yapan bir insan nasıl listede oluyor bana bunu açıklarmısın ? @hoti91 böyle yazıp listeye alınmak akıl mantığa sığıyormu ben haksızlığa gelemem kardeşim bir emek varsa ortada tamam ben ödül almasam da burda takip edip alamayanlar var erdem de buna dahil adam bu şekil mesaj yazıp girmiş listeye bu doğrumu sence ?
Etkinlik sahibi açıkça belirtmiş 5 mesaj şartı diye ki bu forumun ana kuralı her rol de gecerli mesajın içeriği hakkında bir kural yok o şunu yazmış o bunu yazmış biz bununla ilgilenemeyiz .Hakaret Küfür olmadığı sürece ve 5 mesaj atan 24 saat içerisinde etkinlik ödülü almayan herkes katilabilir

ruletci20 Çevrimdışı

ruletci20

Üsteğmen
Kayıtlı Üye
13 Eki 2021
1,275
205
63
Etkinlik sahibi açıkça belirtmiş 5 mesaj şartı diye ki bu forumun ana kuralı her rol de gecerli mesajın içeriği hakkında bir kural yok o şunu yazmış o bunu yazmış biz bununla ilgilenemeyiz .Hakaret Küfür olmadığı sürece ve 5 mesaj atan 24 saat içerisinde etkinlik ödülü almayan herkes katilabilir
Neyse allaha emanet ben daha birşey demiyorum bu şekil mesaj atıp listeye girenin vicdanıda yoktur bu şekil mesaj attığını görüp onu listeye alanda bana ban atabilirsin bu şekil hak yiyen üyelerle aynı yerde durmam malesef ümit abiyi eskiden tanırım severim ama bu şekil olmaz

H Çevrimdışı

hoti91

Guest
A
Neyse allaha emanet ben daha birşey demiyorum bu şekil mesaj atıp listeye girenin vicdanıda yoktur bu şekil mesaj attığını görüp onu listeye alanda bana ban atabilirsin bu şekil hak yiyen üyelerle aynı yerde durmam malesef ümit abiyi eskiden tanırım severim ama bu şekil olmaz
Amacımız kimseyi banlamak değil saygı çerçevesi içerisinde konuşuyuruz burada .Emin ol Ümit abin de alırdı o kişiyi çekilişe

Sancar25 Çevrimdışı

Sancar25

Yarbay
Administrator
27 Ara 2021
17,021
3,789
113
Arkadaşımız bizim çekilişden şikayetçi vay arkadaş biz 20 frebet kazanıp 100 yapalım 27 payfix diyen adamlara diyor bir de varımızı yoğumuzu buralarda harcayıp bitiriyoruz halen laga luga yapılıyor el insaf ☺️

Sancar25 Çevrimdışı

Sancar25

Yarbay
Administrator
27 Ara 2021
17,021
3,789
113
Kusura bakmayın Sabah bu arkadaş yüzüne yevmiye işine geç kaldım en son çıkmak zorunda kaldım halen çalışıyorum ve aldığımı da burada bir katkım olur mu diye düşünüyor ☺️