Özelden @mateus1987 a atarsan sevinirim kardeşimNerden atiyim ss yi
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Özelden @mateus1987 a atarsan sevinirim kardeşimNerden atiyim ss yi
Bundan sonra bu şekilde geçmiş hakedisleri silmedim. KonuşurkenAnlamadigimda su basta niye soylemiyon ozaman bilet etkinligi baslarken son 70 bilet kalinca mi akıl basa geliyo anlam veremiyom
hayır guncel tablo neyse oFavorisen den aldimiIz biletler boşa ni gitti şimdi
kt de dönüş sağlanınca bilgi verilcekİd:270050439
200 tl
ıd kaydın forum ustunde değil taşımada yapılmıyor kardeşimİd:270050439
200 tl
135-208-209İd:270050439
200 tl
Mail attik sanada ss attik sen demedin mi ss atin diye anlamiyom ben bunuıd kaydın forum ustunde değil taşımada yapılmıyor kardeşim
bu seferlik ekliyorum bu son bilgin olsun
Anlamıycak bisey yok yaptığın yatırımınMail attik sanada ss attik sen demedin mi ss atin diye anlamiyom ben bunu
Eee geçen demedin mi mail at bana ss at ozaman olur diye gecirmiyor mu sizin aff aAnlamıycak bisey yok yaptığın yatırımın
Bana bir faydası yok kardeşim
Taşıma yapmıyor firma ilk kayıt nerden iye olduysan oraya yansıyor Herşey
Bu kadar basit.
yahu kardeşim sen niye laf anlamıyorsun.Eee geçen demedin mi mail at bana ss at ozaman olur diye gecirmiyor mu sizin aff a
Sen niye agresifsin dogruca bi soru sordum dersin ki kabul etmedi diyeyahu kardeşim sen niye laf anlamıyorsun.
almıyor firma tasıma yapmadı ya sabırr
Ben sana sürekli açıklama yapmak zorunda değilim özelden genelden ayrıSen niye agresifsin dogruca bi soru sordum dersin ki kabul etmedi diye
Ok@asus1995 bu konuda niye olmadığını
Firmaya mail at öğren yatırım yapiyosun okadar desteğe sor
Ben sana açıklama yapmışım taşıma yapmıyorlar diye yapan firma var yapmayan firma var mevcut
Birinin affiliates üzerine kaydın vardır
Yapmıyordur
Uğraşmak işine gelmiyordur yapıyordur
Senin kadar açıklama yaptığım
Adam yok şu forumda
6 yıldır bu ortamdayim her türlüsü gördüm Harbi seni çözemedim