Bets10 da bonus yokkiBets10 ne ile yatırım yaptın yani bonus falanmı aldin
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bets10 da bonus yokkiBets10 ne ile yatırım yaptın yani bonus falanmı aldin
Tamam abiBets10 da bonus yokki
Ben zaten bonusu pek sevmiyorum nakit olursa iyi oluyor ? ?Tamam abi
Waran birinci kuponumuz@Fast Man buyur gardaşım gönül rahatlığıyla yapıştır atış serbest
Laaa ne gülüyon dillooo ? ?Waran birinci kuponumuz
Deget laa sifsi ben oyuncuyum senin gibi oduncumuyum laa azz azzz özzz özzzz giderim ben ? ? ?Lan @Bozkurt2579 hadi kasayi atta cekilisi yapak yoksa batacan yine 1 ay roll mu yapcan
Takip etmiyom o zaman gelirse ekime gelmezse anladin senDeget laa sifsi ben oyuncuyum senin gibi oduncumuyum laa azz azzz özzz özzzz giderim ben ? ? ?
Çokta fifime ? ? ?Takip etmiyom o zaman gelirse ekime gelmezse anladin sen
Yav roll aciyon hic sonuclanmiyo ondan diyom aciyon gidiyon haydi vur gec artik acim tansiyonum dustuAz koymaz ama çok vurdummu yatamirem ben mk ?
Para lazimÇokta fifime ? ? ?
Laa ben senin gibi boş adammıyım bir iki kupon yapıyom işim çıkıyor gidiyom da veyyy ?Yav roll aciyon hic sonuclanmiyo ondan diyom aciyon gidiyon haydi vur gec artik acim tansiyonum dustu
bol şans@Fast Man buyur gardaşım gönül rahatlığıyla yapıştır atış serbest
Vay vay giresuna at kasayiLaa ben senin gibi boş adammıyım bir iki kupon yapıyom işim çıkıyor gidiyom da veyyy ?
Giresuna yeminliyim ama geçen hafta kazandırdı sağolsun ? ? ?Vay vay giresuna at kasayi
Hedefe. Kac kaldi onu de 25 alirim hee@Fast Man yaşarım 30 veriyor sen olsan bozarsın hemi umarım bana takılmışsındır yoksa o kazandığın parada gider haberin olsun etiket yaptımki oynadığım kuponu oyna dedim hehehh ? ? ?
Cash calisiyorBen zaten bonusu pek sevmiyorum nakit olursa iyi oluyor ? ?