Takip eder müjde verirsen kuponlar için sana 30 gayma yoksa bir kuruş vermem yok öyle üç kuruşa beş köfte ? ?Hedefe. Kac kaldi onu de 25 alirim hee
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Takip eder müjde verirsen kuponlar için sana 30 gayma yoksa bir kuruş vermem yok öyle üç kuruşa beş köfte ? ?Hedefe. Kac kaldi onu de 25 alirim hee
Lan ilk kupona omrumu verdim hic gormuyon 5 tl 100 tane kupon yaparsan hepsini nasil takip edimTakip eder müjde verirsen kuponlar için sana 30 gayma yoksa bir kuruş vermem yok öyle üç kuruşa beş köfte ? ?
Hadilan ordan kasa 46 iken dört kupon yaptım çıktım biri yattı üçü geldi kasa 138 oldu sifsiLan ilk kupona omrumu verdim hic gormuyon 5 tl 100 tane kupon yaparsan hepsini nasil takip edim
Yüklü girdim umarım gelir gelmezse ben erzuruma gelirim@Fast Man yaşarım 30 veriyor sen olsan bozarsın hemi umarım bana takılmışsındır yoksa o kazandığın parada gider haberin olsun etiket yaptımki oynadığım kuponu oyna dedim hehehh ? ? ?
bol sanslarKasa 46 hedef 250 hedefe varırsak 2 kişi 25 tl verelim paylaşmak güzeldir şans yanımızda olsun canlar
Eyvallah gardaşımbol sanslar
Çok sağol gardaşkazanman dılegıyle
Hahaha ? ? ?Abi çek bi 20 at la kuruduk haa yoldayım şuan gelişim erzuruma
Laa paylaştım bu kuponu oynamadınmı yoksaGülme lo
Loo cekim yap artikDevam kee ozaman ? ?