- 25 Ocak 2021
- 1,128
- 187
- 63
Ya kardeşim aliysan çekil kenara işte amma uzattıN beödül alan bir daha alamıyor mu .Forum kuralları mı bilmek isterim
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Ya kardeşim aliysan çekil kenara işte amma uzattıN beödül alan bir daha alamıyor mu .Forum kuralları mı bilmek isterim
Tamam teşşekkür ederim adminim saygılar ...Sen bugün kazandın
Günde 1 ödül
helal brooAynen knk
Regensburg benim en sevdiğim takım ??????
Teşekkürler kesesine bereket kardeşimizin nasipte neyse odurSerdar14
Hangover361
Aimar
Elhadji
zafer34
Duman99
Bozkurt2579
ksk35bucuk
BUNDAN SONRE HER MODERATOR UYE ETKİNLİKLERE KATILIM YAPABİLİR.,BİZLER BU İŞİ GONULLU YAPMAKTAYIZ.HERHANGİ BİR KAZANCIMIZ YOKDUR..
CEKİLİŞ MUSAİT ZAMANDA @Transformers uyemiz tarafından yapılcakdır.. ozelden mesaj aracılıgı ile cekilisi paylasılcakdır..
KONU AKTİFTİR..
aramızda sende bulundun abi herhangi bir ücret almıyoruz,bu isi gonulu yapıyoruz. her üyeden bir farkımız yokdur.Ben karşıyım MODERATOR ün çekilişlere katılmasına...
biliyorum kardeşim ama çekilişi yapan kişinin katılması doğru olmaz... bu benim fikrim... karar tabi ki sizin...aramızda sende bulundun abi herhangi bir ücret almıyoruz,bu isi gonulu yapıyoruz. her üyeden bir farkımız yokdur.
Sen mod Ken sende katılmıştın usta çekilişe herkes katılsınBen karşıyım MODERATOR ün çekilişlere katılmasına...
ama üyenin belirttiği herkes katılabilir denilen konulara bir şey dememaramızda sende bulundun abi herhangi bir ücret almıyoruz,bu isi gonulu yapıyoruz. her üyeden bir farkımız yokdur.
bundan sonra zaten cekilisler @mateus1987 ait olucak sadece o yapıcakbiliyorum kardeşim ama çekilişi yapan kişinin katılması doğru olmaz... bu benim fikrim... karar tabi ki sizin...
benim katıldığımda özel not vardı.... ve çekilişi farklı kişi yaptı not düşşeyimSen mod Ken sende katılmıştın usta çekilişe herkes katılsın