- 13 Mar 2021
- 8,502
- 3,183
- 113
Herkes katılsın çekiliş kime çıkarsa artikbenim katıldığımda özel not vardı.... ve çekilişi farklı kişi yaptı not düşşeyim
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Herkes katılsın çekiliş kime çıkarsa artikbenim katıldığımda özel not vardı.... ve çekilişi farklı kişi yaptı not düşşeyim
abim konuyu uzatmıyalım tarsısma cıkmasın gorusune saygı duyuyorum,hakda veriyorum. cekilisler uye tarafından yada umit abi tarafından yapılıcak veya cekiliş listesinde bulunmayan bir moderator tarafından yapılıcak..benim katıldığımda özel not vardı.... ve çekilişi farklı kişi yaptı not düşşeyim
cıkar merak etmeŞansım var mı var 5 de 2 i di şimdi de 8 de 2 farkeden bişey yok yap çekilişi gelsin @Transformers nasip hersey
Hep öyle diyorum ama şans işi bu ben unuttum ödül aldığım günü çok uzun zaman oldu ?cıkar merak etme
Gene şans çok uzaktan görünmedi bile bize@Bozkurt2579 @zafer34
Payfix alayım
Modları dahil etmedim ilk listeden çektim bundan sonra başta konuşulur ona göre liste yapılır
Herkese Saygılar
Kesene bereket@Bozkurt2579 @zafer34
Payfix alayım
Modları dahil etmedim ilk listeden çektim bundan sonra başta konuşulur ona göre liste yapılır
Herkese Saygılar
bir dahaki sefereGene şans çok uzaktan görünmedi bile bize
Herkese bol şansbir dahaki sefere
ne tartısması çıkacak... hakaret etmedim adam gibi laf söyledim... birileri gibi hadsizlik etmedim...abim konuyu uzatmıyalım tarsısma cıkmasın gorusune saygı duyuyorum,hakda veriyorum. cekilisler uye tarafından yada umit abi tarafından yapılıcak veya cekiliş listesinde bulunmayan bir moderator tarafından yapılıcak..
kesene bereket usta@Bozkurt2579 @zafer34
Payfix alayım
Herkese Saygılar
bak hele bak @Bozkurt2579 abey kaptın parayı... maşallah@Bozkurt2579 @zafer34
Payfix alayım
Herkese Saygılar
@Transformers üstadım seni tebrik ediyrum şansın açık olsun...@Bozkurt2579 @zafer34
Payfix alayım
Herkese Saygılar
Titrettin beni hllSen niye uzatıyorsun Bilal ayrıca adam seçmiş kimler olduğuna sen niye kendi kendine gelin güvey oluyorsun kızdırmayın beni kıyamet kopartırım mk yeter biz 6 aydır ödül alamıyoz hergün ödül kazanıyorsunuz sesimiz çıkmadı yeter mk ? ? ? ?
abey cukkayı kaptın susSen niye uzatıyorsun Bilal ayrıca adam seçmiş kimler olduğuna sen niye kendi kendine gelin güvey oluyorsun kızdırmayın beni kıyamet kopartırım mk yeter biz 6 aydır ödül alamıyoz hergün ödül kazanıyorsunuz sesimiz çıkmadı yeter mk ? ? ? ?
Ben ödül meraklısı değilim altı aydır ödül çıkmıyor mk sesimiz çıkmadı hep bene rabbenemi ula mk biz daşmı yiyeceyikabey cukkayı kaptın sus