Selam kolay gelsın hayırlı sabahlar
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
A.selam da mesaj sayısı doldurcam diye flood yapma bence maç takibini yap birazdan en azından bilelimcumleten hepınıze
Babamı dedin sen bunuKupon tek maça kalınca eskiler gelmeye başladı ??
moruk ben mesajlarımı konunun ılk sayfasında attım rahat ol sen ayagını yorganına gore uzat usumesın ayaklarınA.selam da mesaj sayısı doldurcam diye flood yapma bence maç takibini yap birazdan en azından bilelim
Flood yapanaBabamı dedin sen bunu
Mesaj atmıssın da maçla ilgili bir takibin bile yok alakasız mesajlarmoruk ben mesajlarımı konunun ılk sayfasında attım rahat ol sen ayagını yorganına gore uzat usumesın ayakların
Eskıler dedin ben eskıyım nerdeyse ılk uyelerdenımFlood yapana
gormen yeterlı bılkı ben mesaj atmak ıcın degıl selam vermek ıcın yazdım suan bunlarıMesaj atmıssın da maçla ilgili bir takibin bile yok alakasız mesajlar
Eyvallah başkanım iyiki varsın Allah senden razı olsun bizim burda elektırıkler kesılmıstı bakamadım kusura bakmayınArkadaşlar son maç gelsin
Konuda 5 Mesaj olan çekilişe alınacak
Kimse kimseye takılmasın
Ben uyuyacam maalesef ?herkes nasibini yer kanka. bakalım eğer uyumazsam bende roll yaparım. biliyon benim roller kısa koşu. 25 ten 50 ye
Bu konuda eskiler demek istedim beğeni atıp tek maç kalınca gelen anlamındaEskıler dedin ben eskıyım nerdeyse ılk uyelerdenım
bızde elektırıkler kesılmıstı Başkanım o yuzden takıp edemedım@mateus1987 dostum forumun kuralı yazmıssın zaten ama maç takip yapmayıp alakasız mesaj yazıp 5 mesajı doldurup giden var ne kadar adaletli olur bilmem ama kendim için değil genel anlamda baştan sona gerçek anlamda maç takibi yapanlar var haksızlık olmamak adına takip şartı koysan güzel olabilir öneri sadece
Ben konuyu yeni gorup geldımBu konuda eskiler demek istedim beğeni atıp tek maç kalınca gelen anlamında
Nasibe birşey diyemem orası öyle herkesin nasibi ama haksızlık diyede birşey var neyse kardeşim umarım gelir o zaman bizde takip etmeyelimUyuya kalabilirim
Lütfen tek istediğim şurda kimse kimsenin kalbini kırmasın arkadaşlar
Nasip diye bir şey var
Önce Sağlık
Hep öyle olur canım ???bızde elektırıkler kesılmıstı Başkanım o yuzden takıp edemedım