• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

KAZANDI 4 Kişiye 25 TL Nakit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar14 Çevrimdışı

Serdar14

Varlığı yetersiz olanın, yokluğu kayıp değildir..
Tipster
13 Mar 2021
8,502
3,183
113
Tartışma yok kesinlikle
5 Mesaj Şartı dışında takip şartı da yok
İsteyen Totemlesin
Ayrıca daha kazanan bir şey yok
En sevmediğim şey
Gelmeden hedefe ulaşillmadan
Çekiliş muhabbeti
Bu işi yıllardır yapıyorum
Kimsenin hakkını yemedim yemem
Konu başlığı neyse o
Abi takma sen uyu ben de yenı işten eve geldim bakma ıtirazı olan bıdaha katılmaz

H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Olmayınca olmuyo kardeşim bazen ha illa ödül değil ama bak sabah olacak nerdeyse bu saatte burada olanım muhakkak ihtiyacı vardır bak 1 saattir deliksiz takipteyiz adam uykusunu aldı geldi dokunur ona çıkarsa neysem ne boşver :)
Daha kaç kez kuralı belietexeğiz 5 mesaj atan herkes çekilişe dahil edilecektir.Takip edip etmemek üyenin insiyatifindedir dostum ?

Serdar14 Çevrimdışı

Serdar14

Varlığı yetersiz olanın, yokluğu kayıp değildir..
Tipster
13 Mar 2021
8,502
3,183
113
Vallah ben yorgunluktan gozumu acamıyorum inşşalah kupon gelir sıze hayrılı sabahlar cümleten

semy2050 Çevrimdışı

semy2050

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
8 Şub 2021
2,339
738
113
Ha mesele cekılış degıl beni bılen biliyor zaten burda başkan cekıleşe almasalar dahi sorun etmem etmedım de
valla ben cok yangın yaptığımı hatırlarım hatta birgün selam vermiştin benim tek basıma takip ettiğim konuda tek mesajla ödül kazanmıştın :D o gün sana nasıl uyuz olmuştum anlatamam özelden yazmamak için kendimi zor tuttum :D

ama sonra zaman geçtikçe insan o anki psikolojiyle yaptığını anlıyor ve gülüp geçiyor :) sonrasında pisman olcağın şeyleri o an insanın gözü görmüyor :)

H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Herkes etkinliğe baksın münakaşa istemiyorum adamın rollinginin içine etmeyin.Denver maçına odaklanın şimdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...