• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

DUYURU Arkadaşlar Lütfen Okuyalım Sponsorlara Yatirim Yapalım Ve Affiliates den Link den Üye Olun Lütfen - Detaylı Açıklamayı Örnekleri ile Yaptım Konuda

alihan4141 Çevrimdışı

alihan4141

HODRİ MEYDAN
Yönetici
Süper Moderatör
Tipster
4 May 2021
13,248
1,962
113
kimin hakkı neyse onu yasasın benım gıbı hasta adamın hakkını yiyen iflah olmaz zaten
Abi onlara kahpelik bulaşmış saten bence en iyisi boyle abi yemin ederim ki varya abi o forumda üyelik açsam mateus1987 forumdayız biz sitesi açmış dostlarını oraya bekler diye 10 kişi varsa 7 si buraya gelir abi emin ol

mateus1987 Çevrimiçi

mateus1987

İnsana Göre Davranma İnsan Gibi Davran
Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
53,057
44,350
198
Adalar
Abi onlara kahpelik bulaşmış saten bence en iyisi boyle abi yemin ederim ki varya abi o forumda üyelik açsam mateus1987 forumdayız biz sitesi açmış dostlarını oraya bekler diye 10 kişi varsa 7 si buraya gelir abi emin ol
yuzde 90 san eski uyelerin hepsi geldi zaten
ya param yok diye geri gittiler
ya da baska forumda takılıyorlar sağlık olsun

L_Manyak Çevrimdışı

L_Manyak

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
15 Mar 2021
2,328
-3
13
Çorak topraklar
Millet paranın esiri olmuş dayi ben yeniyim ama ümit abim adamdır
Bak orda beni
s3rci
Veya PİRANA diye bilirlerdi ümit abiyle çok haşır neşir değildik ama rollerine katılır sabahlardik bazen çağırdılar hiç arkama bakmadim vallahi geldim ama beni çağıran totos ta gitti

mateus1987 Çevrimiçi

mateus1987

İnsana Göre Davranma İnsan Gibi Davran
Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
53,057
44,350
198
Adalar
Bak orda beni
s3rci
Veya PİRANA diye bilirlerdi ümit abiyle çok haşır neşir değildik ama rollerine katılır sabahlardik bazen çağırdılar hiç arkama bakmadim vallahi geldim ama beni çağıran totos ta gitti
Onun da farklı sıkıntıları var Bosver
Herkes kendi yolunda güzel