bende evlenemıcem bu gıdısle bekar ölecezOlsa inan hastane paranı karşılardim abi benim için hiçbir önemi yok çoluk çocuk var diye çalışıyorum aç kalmasınlar diye yoksa aç susuz yaşarım ben gerçi ben neden evlendim Onuda çözemiyorum
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
bende evlenemıcem bu gıdısle bekar ölecezOlsa inan hastane paranı karşılardim abi benim için hiçbir önemi yok çoluk çocuk var diye çalışıyorum aç kalmasınlar diye yoksa aç susuz yaşarım ben gerçi ben neden evlendim Onuda çözemiyorum
Evlenmek zor artık Ağa 150 bin yoksa cebinde evlenme yanibende evlenemıcem bu gıdısle bekar ölecez
hele derde bakbende evlenemıcem bu gıdısle bekar ölecez
Kardeş ben favorisen sitesine buradaki linkden uye oldum ama hani söylenen freevet eklenmediArkadaşlar Biseyler Olsun İstiyorsanız Sponsorlara Yatirim Yapmamız Gerek
Bilmediğiniz ya da Yanlış Bildiğiniz
Konular var
benim amacım burda
Para kazanmak değil
öyle olsa elime geçeni sizinle paylaşmam
Bu işde para kazananlar eski Forumlar
İlk açılan yerler.
İlk üyelikleri yani affiliates kaydı oluşturulan yerler.
Yapılan yatırımlar kar zarar komisyon
İlk kimin affiliates den kayıtlı iseniz
Oraya gider.
Firmalar 3 yada 5 k yatırım istemiyorlar
Aylık en az 30 40 bin TL
Yatirim girmesini istiyorlar
Bakın örnek olarak
Yatirim etkinliği konusu açtım
Toplam 1500 TL ödüllü
Bu etkinlik tamamen cepten
Karşılanacak bir etkinlik
Firma desteği sıfır
250 bilet 25 k yapar
Komisyonu sana yok böyle bisey
Örnek
@Barmenixx06 kardeşim
diğer forumdan yolun başından buyana yanımda
Kralbet üyeliği benim affiliates den kayıtlı değil yaptığı yatırım bana yansımıyor 18 bilet aldı
Favorisen ve Kralbet toplamı
1800 TL iki affiliates kaydı da nerden ilk üyelik oluşturdu ise oraya gider
Başka formda olsa kimse bunu yapmaz
Benim için sorun yok benim için
Eski yeni her üye değerli ben herkese
İnsan gözü ile bakıyorum kendim gibi görüyorum. Görünüşte kaybediyorum buyuzden ama sağlık olsun...
Anlatmak istediğim Durumları Umarim
Anlamışsınızdır Arkadaşlar
Beni Biliyorsunuz elimde olursa herkes ile paylaştım paylaşmaya devam ediyorum.
Ameliyat olmam gerek para yok diye operasyon olamıyorum olsa 2 aydır
Acı içinde kıvranıyorum onu olurum..
Lütfen Yorum Yaparken
Biseyler Hakkında Konuşurken
Biraz Elimizi Vicdanımıza Koyalım Teşekkürler İyi Forumlar...
Konuyu İyi Okuyalım Lütfen ArkadaşlarKardeş ben favorisen sitesine buradaki linkden uye oldum ama hani söylenen freevet eklenmedi
Guzel insan bende yaklaşık 1 senedir oradaydım ve sahabet yatırdığım parayı yatırmadın dedi diye sponsor ile forumda yazıstık sonra baktım site admini uyarı attı bende aylık yatırdığım miktarlar ortada kıcıkırık bonus ihtiyacım yok dedim.yuzde 90 san eski uyelerin hepsi geldi zaten
ya param yok diye geri gittiler
ya da baska forumda takılıyorlar sağlık olsun
Herkes kendine yakışanı yapar kardeşim beni tanıyanlar bilir. Elimden geldiğinceGuzel insan bende yaklaşık 1 senedir oradaydım ve sahabet yatırdığım parayı yatırmadın dedi diye sponsor ile forumda yazıstık sonra baktım site admini uyarı attı bende aylık yatırdığım miktarlar ortada kıcıkırık bonus ihtiyacım yok dedim.
Siteden banlandım.
Sen yolunu durust çizersen inan arkanda yuruyenler sana destek olur.
Bonus peşinde koşanlar dediğin gibi zorrHerkes 30-40k çok demiş 30-40 k yatırım zor değil sadece adamını bulmak önemli… bonus peşinde koşanlar olduğu sürece daha eksiye düşüyorsun