- 11 Mar 2021
- 1,342
- 928
- 113
yüklenen varmı
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
kardeşim bizede gelen birşey yok dahaUla bu Ekrem ağabey nerelerdeydi azizim sende haber vermiyorsun insan dürtükler ikinci rüyamda sıçradım mk kaçırdık spini tüh benim şansımın içine tüküreyim
Ekrem ağabey sağlamdır gardaşım ne acele ediyorsunuz nasıl olsa çabukça sıfırlayacaksınız behayatımda onwinin tipobetin spininden kazanamadım nede çekim yapabildim yapana helal olsun derim ben vallaha billahakardeşim bizede gelen birşey yok daha
Eko baba adam ama hayrı yok gardaş bize ? ?ekooo yagdırrrr
Vallahamı ula bende bilmiştim 100 tl eklediler cenabetmidir nedir ilk kupondan yattık yüz gayma uçtu gitti mk ?skor bıldık atlantıste eklenmedı
Ömer abi git yat ?Ula Eko tükeni kapatmışya la vay mk tühh benim şansıma sivri kardeş ? ? ?
Sahura kalktık gardaş aşımı epmegimi yiyem yatacam ? ?Ömer abi git yat ?
eko bakayım eklemısmıSahura kalktık gardaş aşımı epmegimi yiyem yatacam ? ?
Acele etme yarın sıfırla Sertaç kardeş ? ?eko bakayım eklemısmı
abı tutamıyorum kendımı ya atlantıs eklenmedı sayın modlar hahahahAcele etme yarın sıfırla Sertaç kardeş ? ?
Aynen evet sayın modlar bizim teşekkür bonuslarında henüz tık bir el atalım lütfen ? ?abı tutamıyorum kendımı ya atlantıs eklenmedı sayın modlar hahahah
adama ayıp olur dıye yapmadım bırakın adamı rahat rahat dolandırsın yaBu nasıl teşekkür bonusu ağaç olduk looo ? ?