Aynen ibo gardaş bende yetişemedim Eko erkenden tükeni kapatmış ? ?geç kaldık :/
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Aynen ibo gardaş bende yetişemedim Eko erkenden tükeni kapatmış ? ?geç kaldık :/
Nerede kazandın ?Gardaş gece rüyamda gördüm ödül kazanmışık doğruluğu varmı gelen giden yok yollar karlımı looo @Alp Arslan gardaşım ? ? ?
Varmısın yokmusun yarışmasında ? ?Nerede kazandın ?
Aha gardaş aburda ses seda yok ses gelmedi sess bir kii aloooo ? ?Nerede kazandın ?
Hee @Melikşah ın rolling gelir 1 2 saate kadarAha gardaş aburda ses seda yok ses gelmedi sess bir kii aloooo ? ?
Ohooo sabahtan beri ağaç olduk ? ? ? ?Hee @Melikşah ın rolling gelir 1 2 saate kadar
Adam gece 5 te yattı abi bana da gönderecek bekliyorum ??Ohooo sabahtan beri ağaç olduk ? ? ? ?
Bende dörtte yattım yedide kalktım looo ona bakarsan onunda sekizde kalkması lazım veyy ? ? ?Adam gece 5 te yattı abi bana da gönderecek bekliyorum ??
Senin tek ayağın çukurda abi normql ???Bende dörtte yattım yedide kalktım looo ona bakarsan onunda sekizde kalkması lazım veyy ? ? ?
Bugün Bethesabına 50 sallamam lazım benim kampanya var düz elli sallayın borcumuz olsun gardaş ? ? ?Adam gece 5 te yattı abi bana da gönderecek bekliyorum ??
Ohaa la ben gencim daha 18 yaşında gibi hissedirem ? ?Senin tek ayağın çukurda abi normql ???
Abi ne şartlarda açıldı o rolling bi bilsen ?Bugün Bethesabına 50 sallamam lazım benim kampanya var düz elli sallayın borcumuz olsun gardaş ? ? ?
Bilmez olurmuyum heç ? ?Abi ne şartlarda açıldı o rolling bi bilsen ?
Allahalla Ekoo yanlış yapmazdı ama ilk 500 e girdimmi gardaş ilk 500 e ekleniyor haberin varmıfrespin eklenmemiş eklenen varmı acaba