Benim evde kahve yok paşa içmeye keyfe bak ??Ben bı kahve yaoacam sen de içer msn fiko
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Benim evde kahve yok paşa içmeye keyfe bak ??Ben bı kahve yaoacam sen de içer msn fiko
la senı ayırdım zaten bı bekle yavruya zaten elmalı turta 2 kişi gelsin diye konu açmış
giridk konuya bu konuda yani olmadı
Sen bekle kardeşim ben sözümü yemem bir sabırya zaten elmalı turta 2 kişi gelsin diye konu açmış
giridk konuya bu konuda yani olmadı
Gel beraber İçelim reisBenim evde kahve yok paşa içmeye keyfe bak ??
Beni de ayirsayfin ?la senı ayırdım zaten bı bekle yavru
Tmmdircekılıs arkadaslar yarında 3 kısı yaparız bakmısınız hergun ama yarın bu saate kalmayız
O da iyi aslında herkes 3 kişi dese süper olurAceba 4 kişi 50 olsa saha makbul olur forum daha şenlik olur 4 kişi konu açsa)
baba zaten etkınlık acacak cıkan adamlar onlarda dagıtım yapıcak devamlılık ıcın boyle bısey ıstedım ben rahatsız degılım yanı kendı cebımden verıyorum parayı hıcbır kar marjımda yok eskı yenı ayırt edersek gelen arkadasları kusturmus olursun ve burasıda aynen boyle cansız bı vazıyette kalırforumun aktif üyeleri dururken tweetterda hasbek kadar görüp gelen birine çıksa nolcak özellikle nakit etkinliklerde bu hassasiyeti gözetmez forumda devamlı takılan adamlara pozitif ayrımcılık yapmazsanız olmaz hata ediyosunuz neyse karışmayalım bildiğinizi yapın
Ağzına sağlık reis.baba zaten etkınlık acacak cıkan adamlar onlarda dagıtım yapıcak devamlılık ıcın boyle bısey ıstedım ben rahatsız degılım yanı kendı cebımden verıyorum parayı hıcbır kar marjımda yok eskı yenı ayırt edersek gelen arkadasları kusturmus olursun ve burasıda aynen boyle cansız bı vazıyette kalır
kaçmazlar inşallahbaba zaten etkınlık acacak cıkan adamlar onlarda dagıtım yapıcak devamlılık ıcın boyle bısey ıstedım ben rahatsız degılım yanı kendı cebımden verıyorum parayı hıcbır kar marjımda yok eskı yenı ayırt edersek gelen arkadasları kusturmus olursun ve burasıda aynen boyle cansız bı vazıyette kalır
İpneler kısmına bayıldım ???kaçmazlar inşallah
roll parasını bile alıp kaçan ipneler çıkıyo demem o ki tanıdık adam daha güvenli olur ama etkinlik sahibi sensin dost.takdir sizin
kacmazlar herhaldekaçmazlar inşallah
roll parasını bile alıp kaçan ipneler çıkıyo demem o ki tanıdık adam daha güvenli olur ama etkinlik sahibi sensin dost.takdir sizin