- 24 Tem 2021
- 913
- 286
- 63
Valla onlar muhtemelen 17 18 yaşındaki çocuklardır Allah düşürmesin o kadar10 TL için yapan bile var neler gördüm ben kardeşim
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Valla onlar muhtemelen 17 18 yaşındaki çocuklardır Allah düşürmesin o kadar10 TL için yapan bile var neler gördüm ben kardeşim
Nereye kesin sana çıkacakneyse sabah iş var ben yatar. hadi size iyi vede bol şanslar.
iyi geceler beyler.
profıl resmı yap kardesım cekılısle cıkacak o 2 kısıBen de katılmak istiyorum.
Gece uzun.. maçlar güzel. Şans yaver giderse olacak inşallah
Yahu paşa ben seni kaç defa uyaracam@kopli12 sen bilirsin kesin handikapta reactoonz diye biri var. O 30 TL vermedi kimseye. 2 kişi diye boş çıktı
Yok arkadaş dedi böyleleri var mı diye misal göstermek istedimYahu paşa ben seni kaç defa uyaracam
Başka yerde olan bir şeyi buraya taşıma
Roling adına bakiye veriyosunuz Nasılsa kimse o parayı alıp yemiycek illaki siteye atcak sponsora atmayip başka yere atcak kadar gerzekali yoktur diye düşünüyorumArkadaşlar akıl vermeyin lütfen
Alan Etkinlik Acicak zaten
Kasa 100 Hedef 400
4 Kişiye 50 TL Nakit şeklinde
Şayet açmadı ban artı rezil ederim
o kadar da alçaklık olur harbii10 TL için yapan bile var neler gördüm ben kardeşim
kardesım alıp acıcan ıste 400 yaptınmı 200 zaten senın oluyor hareket getırelım dıye boyle bı adım attım kotumu senceRoling adına bakiye veriyosunuz Nasılsa kimse o parayı alıp yemiycek illaki siteye atcak sponsora atmayip başka yere atcak kadar gerzekali yoktur diye düşünüyorum
bılet etkınlıgıde var bak en azından 2 bılet alırsınızkardesım alıp acıcan ıste 400 yaptınmı 200 zaten senın oluyor hareket getırelım dıye boyle bı adım attım kotumu sence
Paylaşmak güzeldir niye kötü olsun reis Şansın daim olur ins senindekardesım alıp acıcan ıste 400 yaptınmı 200 zaten senın oluyor hareket getırelım dıye boyle bı adım attım kotumu sence