Boş askihala askı ne oldu acaba
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Boş askihala askı ne oldu acaba
Düzgün bir dille söyleseydin zaten şimdiye kadar konu kapanırdı vesselam para göz değilim olsam zaten dün o kadar konuda konusmazdım ayrıca paragözmüşüm ya gözünde 35 tl çıktıydı arkadaşın kesintisi vardır 25 alan kişinin diye onu 30-30 yapalım diyende benimSenin çekilişinde çıkanlar çekilişe katilmayacak değil mi reis. Anlatamıyorum bunlara da
@ruletci20 defalarca anlattım etkinlik sahibi sen misin diye cemkirip durduKatılamazlar
Aferin BravoDüzgün bir dille söyleseydin zaten şimdiye kadar konu kapanırdı vesselam para göz değilim olsam zaten dün o kadar konuda konusmazdım ayrıca paragözmüşüm ya gözünde 35 tl çıktıydı arkadaşın kesintisi vardır 25 alan kişinin diye onu 30-30 yapalım diyende benim
Büyüyeceksin yaşına veriyorum neyse birdaha düzgün konuşmayı becerebilirsin yazarsın allahın selamı alınır ama beceremezsen birdaha bana etiket yapmazsan sevinirim allaha yakın bana uzak ol allaha emanet@ruletci20 defalarca anlattım etkinlik sahibi sen misin diye cemkirip durdu
Katilazsin dedim sen karisamazsin demedin miDüzgün bir dille söyleseydin zaten şimdiye kadar konu kapanırdı vesselam para göz değilim olsam zaten dün o kadar konuda konusmazdım ayrıca paragözmüşüm ya gözünde 35 tl çıktıydı arkadaşın kesintisi vardır 25 alan kişinin diye onu 30-30 yapalım diyende benim
Bay bay ?Büyüyeceksin yaşına veriyorum neyse birdaha düzgün konuşmayı becerebilirsin yazarsın allahın selamı alınır ama beceremezsen birdaha bana etiket yapmazsan sevinirim allaha yakın bana uzak ol allaha emanet
İkide bir saçma sapan gol yazıp durma. Çocuk musunVur gol
Yok başkan buraya dahil olmayacağız zatenBenim çekilişimde çıkıp da bugün ödül alan var mı başkasından @ruletci20 @DFThereAper
Kapattım coktan kanka yatayımmı rol için bekleyeyim mi @hoti91Konuyu kapatın gayet net bir şekilde gerekli açıklamayı yaptım gereksiz polemiğe girmeyin