- 8 Şub 2021
- 2,339
- 738
- 113
hadi inşallah yainternacional saldiriyor hadi at bir gol yada kontradan ye gol
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
hadi inşallah yainternacional saldiriyor hadi at bir gol yada kontradan ye gol
cansnTamamdır konuyu kapattım kardeşim
FORUMUMUZDA HER ÜYE GÜNLÜK 1 DEFA ÖDÜL KAZANABİLMEKTEDİR.@hoti91 kankam forum kurallarında ödül alan birdaha alamaz ibaresi varmıdır ?
Ben senden çıktım başkada almadım konuyu bilmediğimden soruyorum dostumBenim çekilişimde çıkıp da bugün ödül alan var mı başkasından @ruletci20 @DFThereAper
Ağzını yerim ha şöyle düzgünce çıkıp birisi söyledi canını yerim adam gelip bana böyle yazsa hiçbirşey demicem konuda ki konusmasını kendin gördünFORUMUMUZDA HER ÜYE GÜNLÜK 1 DEFA ÖDÜL KAZANABİLMEKTEDİR.
-Amacımız Her Üyemizin Kazanmasını Sağlamak
Her gün 23:59'da kazanan listesi sıfırlanacaktır.
Lütfen Beğenirken Dikkat edelim
İyi Forumlar
Senin çekilişinde çıkanlar çekilişe katilmayacak değil mi reis. Anlatamıyorum bunlara daBenim çekilişimde çıkıp da bugün ödül alan var mı başkasından @ruletci20 @DFThereAper
Her üye 1 çekilişten ödül kazanabilir günlük.Diğer üyelere haksızlık olmaması ve onların da kazanabilmesi amacıylaBen senden çıktım başkada almadım konuyu bilmediğimden soruyorum dostum
KatılamazlarSenin çekilişinde çıkanlar çekilişe katilmayacak değil mi reis. Anlatamıyorum bunlara da
Eyvallah kankam tamamdır bilmediğimden dolayı bir problem oldu sorun değil doğru düzgün aydınlatma yapmayıp emir kipi kullanıp hakaret nitelikli konuşma yaparak söylediği içn uzattım bu kadar konuyu kusura kalma dostHer üye 1 çekilişten ödül kazanabilir günlük.Diğer üyelere haksızlık olmaması ve onların da kazanabilmesi amacıyla