- 22 Ocak 2021
- 5,269
- 2,367
- 113
Tabi abiKardeşim rica etsem
Destek den şartları alıp konuya ekleyelim
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Tabi abiKardeşim rica etsem
Destek den şartları alıp konuya ekleyelim
kanka spınden aldımız parayı ıstedımz gıbı kullana blyzmu cevrım varmı bee20tl yatirim istiyor galiba dost
Şimdi sizin için 40 kişilik kuyruga girdim sorularınızı tek tek cevaplayacağımkanka spınden aldımız parayı ıstedımz gıbı kullana blyzmu cevrım varmı bee
Abi 30 frespin değil 300 olsa sana fayda etmeyecek gibi ??Hele ula bendeki şansın ta mk en az banamı verdi şimdi forumda gelde ateş etme arkadaş ? ? ?
Bu ne bahtsizlik
Güzel maç 1.1 biter
KG diyecektim aslında sonra vazgeçtim, max kazanç 100₺ uyarısını alınca.Güzel maç 1.1 biter
gol cıkmaz be kanka o mac oluGüzel maç 1.1 biter
atıyo onlar atıyo, inanma sen onlara ?Kod ile otomatik eklenen 30 adet Freespinlerinizi yalnızca Pragmatic Play sağlayıcısına ait Big Bass Bonanza oyununda oynayabilirsiniz. Maksimum 100TL kazanç sağlayabilirsiniz ve çekim yapacağınızda minimum 20TL yatırım yapmanız gerekmektedir
Yatırım yapmış olduğunuz rakam ile elde edeceğiniz kazancın bir limiti yoktur ancak bonusun maksimum kazancı 100TL'dir.
Deme öyle. Kalp var bendegol cıkmaz be kanka o mac olu
Bencede üçyüz olsa anca 30 tl verir herhal ? ?Abi 30 frespin değil 300 olsa sana fayda etmeyecek gibi ??