Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
???? Abi 2 gün sonra o iş ???
İki güne kim öle kim kala baboş çok derelerden su akar ozamana kimbilir belki yarın belki yarından da yakın ? ????? Abi 2 gün sonra o iş ???
Laa deget derelerde çekirge çok zıppılir hüpürdet piroooo hohohoooo ? ? ?et ymıyorum kac gundur pıranayımm ben etle beslenmem lazım
Abi birbirinizi yediğiniz doğrumu ?et ymıyorum kac gundur pıranayımm ben etle beslenmem lazım
suda yasıyorum abı derede cekırgenın ne ısı varLaa deget derelerde çekirge çok zıppılir hüpürdet piroooo hohohoooo ? ? ?
gecen amca cocu totosluk yaptı bı saldırdım sol yuzgecını yedımAbi birbirinizi yediğiniz doğrumu ?
Abi bide bizim hamsileri filan yemeyin artık valla Pirana yemeye başlarız bizdegecen amca cocu totosluk yaptı bı saldırdım sol yuzgecını yedım
hamsı kucuk kardesım eskısı gıbı yıyemıyorum artık bı oturusta ahtapot yedıgımı bılıyorum suan agzımda 6 tane diş yok yaslılık kotu emıyorum artık ısırmıyorum hahahhhahAbi bide bizim hamsileri filan yemeyin artık valla Pirana yemeye başlarız bizde
Hahahahahahamsı kucuk kardesım eskısı gıbı yıyemıyorum artık bı oturusta ahtapot yedıgımı bılıyorum suan agzımda 6 tane diş yok yaslılık kotu emıyorum artık ısırmıyorum hahahhhah
a.selam hos geldın kardesSa ağalar.
Gününüz aydın olsun?
Sagol dostum hşb ??a.selam hos geldın kardes
aleykümselam kardeşimSa ağalar.
Gününüz aydın olsun?
Ula derede göl var gıyamet gibi su varsuda yasıyorum abı derede cekırgenın ne ısı var
Hahaha ? ?hamsı kucuk kardesım eskısı gıbı yıyemıyorum artık bı oturusta ahtapot yedıgımı bılıyorum suan agzımda 6 tane diş yok yaslılık kotu emıyorum artık ısırmıyorum hahahhhah