Aynen ama sistemi yanlış oynadık beceremedik sistem 23456 oynasam 50 k sı vardı bu aynı kuponun16 TL ye 729 lira az mı be usta
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Aynen ama sistemi yanlış oynadık beceremedik sistem 23456 oynasam 50 k sı vardı bu aynı kuponun16 TL ye 729 lira az mı be usta
Eyvallah dostum aza kanaat etmeyen çoğu zaten hiç bulamazmış derlerTebrikler hiç yoktan iyidir 720 lira az para değil
Zeki mürende bizi görecekmi hakanım ? ? ?Bi cugaraaaaa parası sallarsın artık
Günaydın karsın aslanıGünaydın millet
Canın sağ olsun hakanım demirden korksak trene binmezdik baboş ?Zeki mürende bizi görecekmi hakanım ? ? ?
Sen de bana gönderirsin artıkBi cugaraaaaa parası sallarsın artık
Bu cimri dayı para atarsa artık)) çok kırssss hele duymuyor bizi ))Sen de bana gönderirsin artık
Kim oBu şekerci denen xocuk nere gitti lmanyak olan bir para tutturdu herkesi sattı
bi tane yatan nerde la hepsi kazandı1 tane yatan var inşaAllah gelmiştir 2,6 sistem ne oluyor
tüh bende 500k geldi zannettim vay amke.Vay 500 milyarı kaçırdık iyimi yegen
Olma zaten geçen ben sonradan geldim diye cekilise aldirmadin dün sonradan gelip odulumu aldın hak mı bu yaşın 50 ama asıl yaşın 13Senle muhatap olmicam
Güzel kardeşim o gün rolü yapan bendim adamlar 2 kişi son kupona kadar vardı kupon kazandı siz geldiniz ve 5 mesaj şartı yoktu zaten neyin muhabbetini yapıyorsun uzatıyorsun halen haklı olsan tamam diyecem de haklı olmadığın konuyu sündürdün iyiceOlma zaten geçen ben sonradan geldim diye cekilise aldirmadin dün sonradan gelip odulumu aldın hak mı bu yaşın 50 ama asıl yaşın 13
Boş yapma tamam sustumGüzel kardeşim o gün rolü yapan bendim adamlar 2 kişi son kupona kadar vardı kupon kazandı siz geldiniz ve 5 mesaj şartı yoktu zaten neyin muhabbetini yapıyorsun uzatıyorsun halen haklı olsan tamam diyecem de haklı olmadığın konuyu sündürdün iyice
Boşu sen yapıyorsun dostumBoş yapma tamam sustum