• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

MUHABBET Sohbet & Goy Goy Alanı (Dostlar Meclisi)

tweet Çevrimdışı

tweet

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
24 Nis 2021
2,730
918
113
Bu arada bodruma geldim yeni işe başladım fazla giremiyorum herkez hakkını helal etsin elimden geldiğince girmeye çalışıyorum

RadameL Çevrimdışı

RadameL

Yüzbaşı
Tipster
30 May 2021
2,315
817
113
Bosnia Herzegovina
Baba yok ya bu kumar bize gelmiyor ne zor iş bundan para kazanmak. Sadece bürolar kazanıyor çalıştığımızı bu illete veriyoruz. Kafayı yemişiz yemin ederim. Uyuşturucuya düşsen bir sebebi var derler anateme felan gidersin tedavi olursun bunun tedaviside yok ne illet birseydir bulastigimiz gune lanet

tweet Çevrimdışı

tweet

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
24 Nis 2021
2,730
918
113
Sen gibilerle uğraşmıyorum artık takıl kafana göre sans giren ne onu anlamadım benle uğraşıyorsun sana karşı daha önce saygisizlimi görmedim benle uğraşma 2 günlük dünyada değmez
Benim için barışın uzakmayın konuları ikinizide tanımıyorum ama değmez kalp kırmaya burada birlik beraberlik olucak siteleri çokelticez @Weapon

Elbet Bir Gün Çevrimdışı

Elbet Bir Gün

Yarbay
Tipster
18 Şub 2021
10,244
5,188
113
Benim için barışın uzakmayın konuları ikinizide tanımıyorum ama değmez kalp kırmaya burada birlik beraberlik olucak siteleri çokelticez @Weapon
Eyvallah bro böyle adamlarla isim olmaz adam para kaybediyor kahkaha işareti atıyor biraz saygı hepimiz bulasmisiz bu lanet e şuan dünya borcum var elde var sıfır kurtulayım derken hep içeriye giriyorum surda 2 vakit gecilelim diyoruz her şeye kahkaha atilmaz neyse geceniz güzel olsun

Elbet Bir Gün Çevrimdışı

Elbet Bir Gün

Yarbay
Tipster
18 Şub 2021
10,244
5,188
113
Bak 3 4 gün önce 3 k kaybetmisim kahkaha atıyor hepimiz ayni gemideyiz sonra ben küfür edince kötüyüm ben burda emin ol eski ismiyle ona da zamanında para atmışımdir

Ekli dosyalar

• 20220315022644.jpg
    20220315022644.jpg
    226.9 KB · Görüntüleme: 4
Jewel Çevrimdışı

Jewel

Binbaşı
Kayıtlı Üye
24 Kas 2021
5,118
1,556
112
Sen gibilerle uğraşmıyorum artık takıl kafana göre sans giren ne onu anlamadım benle uğraşıyorsun sana karşı daha önce saygisizlimi görmedim benle uğraşma 2 günlük dünyada değmez
Bana giren yok bişey yok da durduk yere gülen adam geri döndü diyen sensin demek sana giren bişey var. Her şey aşikar