- 24 Kas 2021
- 5,118
- 1,556
- 112
La beni güldüren sensin ??bu arada sermaye ortağı oldumİyi geceler gülen adam dönmüş
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
La beni güldüren sensin ??bu arada sermaye ortağı oldumİyi geceler gülen adam dönmüş
Senin gibi hesap kapatıp tekrar dönenlerden değiliz ?İyi geceler gülen adam dönmüş
Sen yakında forumu bile satın alırsın kankaLa beni güldüren sensin ??bu arada sermaye ortağı oldum
O niye kankaSen yakında forumu bile satın alırsın kanka
Kötü bişey anlama iyi niyetle dedimO niye kanka
O biliyorum kanka. ?Kötü bişey anlama iyi niyetle dedim
Gönül isterki herkez kazansın paylaşmak güzeldirKötü bişey anlama iyi niyetle dedim
Kanka otelde mi çalışıyorsunBu arada bodruma geldim yeni işe başladım fazla giremiyorum herkez hakkını helal etsin elimden geldiğince girmeye çalışıyorum
Yok kanka hoteli yıktık villa yapıyorlar bizim şirket güvenlik olarak cagırdılarKanka otelde mi çalışıyorsun
Yaş kaç kankaYok kanka hoteli yıktık villa yapıyorlar bizim şirket güvenlik olarak cagırdılar
Sen gibilerle uğraşmıyorum artık takıl kafana göre sans giren ne onu anlamadım benle uğraşıyorsun sana karşı daha önce saygisizlimi görmedim benle uğraşma 2 günlük dünyada değmezSenin gibi hesap kapatıp tekrar dönenlerden değiliz ?
Benim için barışın uzakmayın konuları ikinizide tanımıyorum ama değmez kalp kırmaya burada birlik beraberlik olucak siteleri çokelticez @WeaponSen gibilerle uğraşmıyorum artık takıl kafana göre sans giren ne onu anlamadım benle uğraşıyorsun sana karşı daha önce saygisizlimi görmedim benle uğraşma 2 günlük dünyada değmez
Eyvallah bro böyle adamlarla isim olmaz adam para kaybediyor kahkaha işareti atıyor biraz saygı hepimiz bulasmisiz bu lanet e şuan dünya borcum var elde var sıfır kurtulayım derken hep içeriye giriyorum surda 2 vakit gecilelim diyoruz her şeye kahkaha atilmaz neyse geceniz güzel olsunBenim için barışın uzakmayın konuları ikinizide tanımıyorum ama değmez kalp kırmaya burada birlik beraberlik olucak siteleri çokelticez @Weapon
Bak 3 4 gün önce 3 k kaybetmisim kahkaha atıyor hepimiz ayni gemideyiz sonra ben küfür edince kötüyüm ben burda emin ol eski ismiyle ona da zamanında para atmışımdirBenim için barışın uzakmayın konuları ikinizide tanımıyorum ama değmez kalp kırmaya burada birlik beraberlik olucak siteleri çokelticez @Weapon
Bana giren yok bişey yok da durduk yere gülen adam geri döndü diyen sensin demek sana giren bişey var. Her şey aşikarSen gibilerle uğraşmıyorum artık takıl kafana göre sans giren ne onu anlamadım benle uğraşıyorsun sana karşı daha önce saygisizlimi görmedim benle uğraşma 2 günlük dünyada değmez