- 18 Şub 2021
- 10,244
- 5,188
- 113
Selamın aleyküm hayırlı günler
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Aleykümselam dost iyi günlerSelamın aleyküm hayırlı günler
?HayirYaşayan varmı
Para mı dagitacaksin ? payfix mi yazacam ?Yaşayan varmı
Ah be kankam bittim ben ya salı Kastamonu ya gidecem o parayı da yedim elde var sıfır üstüne telefon da bozulduPara mı dagitacaksin ? payfix mi yazacam ?
Maaş aldın beni görmedin sözün de vardı vala kırıldım sana diyeyim. Belki şansın yaver giderdi. ?Ah be kankam bittim ben ya salı Kastamonu ya gidecem o parayı da yedim elde var sıfır üstüne telefon da bozuldu
Ne kanka yarın olan@Elbet Bir Gün yarın değil miydi la
Yaw yatırım etkinliği vardı ya. @mateus1987 7 Mayısta demişti çekiliş yanlış mıyımNe kanka yarın olan
Zor kanka bilmiyorumYaw yatırım etkinliği vardı ya. @mateus1987 7 Mayısta demişti çekiliş yanlış mıyım
Niye laZor kanka bilmiyorum
Bana ne ben paramı istiyorum ??Zor kanka bilmiyorum
MK çalışan sensin parasiz olan da sen anlamadım gittiBilmiyorum bro banada para lazım acil hemde
Paşa benden bir dünya ödül aldın@mateus1987 çekilis bugün demiştin yapacan mi yatırım etkinliği vardı ya
Nazla triple alakası yok. Çekiliş tarihini sen kendin belirtmiştin. Etkinlik açıldı katıldık biz de kimseden extradan bir beklentim yok. Senden defalarca ödül aldığım da oldu freebet eklettigin de oldu bunlar doğru ama bunlar ayrı mesela hocam bu konuyla ilgisi yok ki. Neyse..Paşa benden bir dünya ödül aldın
Ekstra kaç defa attım burda çoğunuza
Kaç defa frebet eklettim Bonus eklettim
Beni Bunaltmayin diğer konuları saymıyorum bile param yok
Bekliycek herkes para varken iyi
Yokken kötü.
Herkes için diyorum para için yanımda duran Selametle
Ben Canımla uğraşıyorum
Kimsenin nazını tribini çekecek durumda değilim
Bugunde zor gibi bu belirsizlik yüzünden yeni etkinliğe hiç katılmadım digerinin biteli 20 günü geçti@mateus1987 çekilis bugün demiştin yapacan mi yatırım etkinliği vardı ya
Abiye noldu lan canımı sıkma yeterince sıktın bende limitin yok artıkNazla triple alakası yok. Çekiliş tarihini sen kendin belirtmiştin. Etkinlik açıldı katıldık biz de kimseden extradan bir beklentim yok. Senden defalarca ödül aldığım da oldu freebet eklettigin de oldu bunlar doğru ama bunlar ayrı mesela hocam bu konuyla ilgisi yok ki. Neyse..