Çalışmayan kod aktif edilmiş, güncel kod DazzleMe@mateus1987 toprağım acilen ilgilenirmisin dün geceden beri oyun oynayamadım eklenmemiş hala
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Çalışmayan kod aktif edilmiş, güncel kod DazzleMe@mateus1987 toprağım acilen ilgilenirmisin dün geceden beri oyun oynayamadım eklenmemiş hala
Aynı kodla sabah oynadım ben 5 tl verdi alakası yokÇalışmayan kod aktif edilmiş, güncel kod DazzleMe
Kardeşim 50 Freespin mobil güncelleme ara yüz hatasından dolayı ilk kod mobilden girenlerde çalışmadı.Aynı kodla sabah oynadım ben 5 tl verdi alakası yok
Bizde şans yok cekemeyiz sağlık olsun iyi forumlarKardeşim 50 Freespin mobil güncelleme ara yüz hatasından dolayı ilk kod mobilden girenlerde çalışmadı.
Sonrasında telafi için 50 yerine 60 freseplin verildi ve bir çok kişi çekti.
Ben gibi çekemeyen de var tabi
30 TL den söz ediyorsan tek sayıdan gittik ?Yapma dediğim şeyleri yapma kardeşim
Güzün doysun
2 defa aldım çevrim yapamadımKardeşim 50 Freespin mobil güncelleme ara yüz hatasından dolayı ilk kod mobilden girenlerde çalışmadı.
Sonrasında telafi için 50 yerine 60 freseplin verildi ve bir çok kişi çekti.
Ben gibi çekemeyen de var tabi
senın uyelık kimden kardeşimSerdar 500 çıkmış ne ballı biz 3 20 günde 5 k verdik
Tek sen değilsin toprak bizede bisey yokBize 60 spin eklediler 17 tl verdi bir dakika sürmeden sıfırladım aq bendeki bu talihin
Senin affiliate üyelik buraya forumdan değilmiş gitti komisyonSerdar 500 çıkmış ne ballı biz 3 20 günde 5 k verdik
Ona mı üzüldünSenin affiliate üyelik buraya forumdan değilmiş gitti komisyon
kardeşim abinim ben senin ona göre yaz ona göre konuş burda 3 kuruşun hesabını yapar hale geldik elbette üzülcem niye baskasına gitsin emek veren yer varken bu herks için geçerli. ben herkese yazıyorum. herrkes kıcı kırık telegram twitter tipsterları bile 5 bin 10 bin komisyon birikmiş. @Erdem35 sait bizim biriken 130 TL SadeceOna mı üzüldün
Elimizden geleni yapıyoruz ya herro ya merrokardeşim abinim ben senin ona göre yaz ona göre konuş burda 3 kuruşun hesabını yapar hale geldik elbette üzülcem niye baskasına gitsin emek veren yer varken bu herks için geçerli. ben herkese yazıyorum. herrkes kıcı kırık telegram twitter tipsterları bile 5 bin 10 bin komisyon birikmiş. @Erdem35 sait bizim biriken 130 TL Sadece![]()
Dert çekmek iyidir. İnsnani adam eder. Haksız mıyım ümit başkan ?sağlık olsun bir şekilde buraya kadar getiridim forumu hemde dış güçlere dolandırıcılara uç kagıtçılara ragmen ayakta kaldım gittiği yere kadar devam.D
gülücük emojeni dikimmmm?Dert çekmek iyidir. İnsnani adam eder. Haksız mıyım ümit başkan ?
Dünya harbi başlayacak sen gülücüge taktın ?gülücük emojeni dikimmmm?
Takarım rahat dur yeterince derdi olan adamım surda ayakta durmaya çalışıyorum kardeşim. Yormayın beniDünya harbi başlayacak sen gülücüge taktın ?