Esselamünaleyküm arkadaşlar nasılsınız canlar
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Aleykümselam Toprak iyi diyelim iyi olsunEsselamünaleyküm arkadaşlar nasılsınız canlar
İyi olmaya çalışacağız gardaş başka çare yok maalesefAleykümselam Toprak iyi diyelim iyi olsun
dostum atmak sorun değil kazandk gönderdik karşılıklı olsa ne güzel olurTebrikler @Erdem35 kisi sayisi azdi 5x27 2 3 boler miyuz![]()
Kürşat ölüsünü verir para vermez iki yıldır bu forumda bir telesini bile görmedikdostum atmak sorun değil kazandk gönderdik karşılıklı olsa ne güzel olur![]()
Aleykümselam kardeşim Allaha emanetSelamın aleyküm arkadaşlar artık bırakıyorum fena kaybım oldu iyice bağımlısı oldum bu iddanin en son yarın Kastamonu ya gidecem bilet parasını bile yedim iademe sahip çıkamıyorum telefonu kullanmicam bir sekil uzaklaşmak lazım sevmeyen çok kişi var benden yana helal olsun Allaha emanet olun
Dengebet galiba affliate sana ait değil. Yatırım yapınca foruma katkı olsun diye. Affliate değiştirebilir msn. Büro ile konuşsanArkadaşlar forumun durumu ortada gelir yok yatıırm girmiyor affiliate den
Yeni sezona kadar bu şekilde devam
Sağlık Olsun maddiyat olsun zor durumdayım.
Elimde Oldumu dağıttım. Kimseye varken yok demedim.
En azından aktif olup Sponsorlardan oynayarak Destek olun maddiyati geçtim
500 geldiği gibi borca gitti halen var varsa Destek olun@mateus1987 vurdun gene 500 u ha
Benim de borcum var destek ver abi500 geldiği gibi borca gitti halen var varsa Destek olun
Lan bi boş yapma artık ben nelerle uğraşıyorum sizin derdinize bakBenim de borcum var destek ver abi
Şakasına takıldım sanaLan bi boş yapma artık ben nelerle uğraşıyorum sizin derdinize bak
Saka kaldıracak durumda değilim kardeşim ŞuanŞakasına takıldım sana
Aleykümselam nasılsınEsselamünaleyküm canlar Allahın selamını gönderdik kimlere ulaştı bakalım